Om mig

Autodidakt billed- og filmkunstner, født og opvokset i Skagen.

Jeg arbejder med flere teknikker,  olie, kul, akryl, akvarel, digital grafisk design, skulptur(flere teknikker) blyant- og olietegning, keramik og film. Jeg blander gerne flere teknikker, f.eks maleri/Giclée tryk, digital grafisk design/Giclée, foto og bearbejder værkerne i flere omgange.

Jeg arbejder typisk på mine værker gennem længere tid og gerne flere værker på samme tid.

Hvilken teknik jeg vælger, er afhængig af hvordan min krøllet hjerne har det og hvad der motiverer og driver lysten i mig i øjeblikket.

TVSlam.com Jeg, Randolf Carlos Aabye er skaberen af den nye kunstart TV-Slam – din stemme i den offentlige debat – på 38 sekunder!

Du  skal også høres i den offentlige debat – derfor har jeg skabt det nye debat og show format TV-Slam. Det har jeg turneret med i mere end 2 år(2015-2016) og der er produceret ca. 1400 kortfilm i samarbejde med studerende fra hele landet. Det er også blevet til et Danmarks mesterskab i TVSlam

Læs mere TVSlam.com

Tal Ordentligt Filmstudios  – sluttede den 15.marts 2017 . Resultatet blev mere end 1000 kortfilm og 300 filmeventshow. Filmen har jeg produceret i samarbejde med mere end 300 skoler/uddannelsesinstitutioner) – se resultat på filmen her:

Udgivelse af bogen “Komik og humor – Film og TV produktions opgavebog


Jeg er også manden bag film og iværksætterprisen Den Gyldne Kovending og Snap a door konceptet

 

Skriv et svar